HYR KVALIFICERAD PERSONAL

SERVIS - KOCKAR - KÖKSMÄSTARE - HOVMÄSTARE

 

Missa inte att beställa vår duktiga personal till din fest, konferens, bröllop, lunch eller middag när ni beställer er catering från oss. Vi erbjuder bartenders, servitriser & servitörer, kockar, hovmästare och även en koordinator till bröllop. Till bröllop och andra större fester är vår starka rekommendation alltid att hyra personal via oss. På så sätt bibehåller vi den höga kvalitén under hela festen.

Genom att anlita vår kvalificerade personal säkerställer du att allt flyter på som det ska och du kan ägna all din uppmärksamhet till dina gäster. Vår personal är kunnig och har ett tillmötesgående och flexibelt sätt mot dina gäster. De har stor kunskap om maten de hanterar och framför allt har de roligt när de arbetar tillsammans, vilket märks på gästernas betyg.

Enligt gällande avtal är minsta arbetstid per person fem timmar. OB-tillägg tillkommer på kvällar och helger och vissa storhelger debiteras dubbel taxa. Passa även på att hyra en kvalificerad kock från oss till din privata middag.

Vid större tillställningar finns det även möjlighet att anlita en projektledare hos oss som vägleder er genom allt – från första kontakten, tills sista gästen har gått.

Samtliga priser är per person och timma.

 

Restaurangbiträde / diskare

Vår enklaste personalkategori kan sköta en enkel kaffeservering, vara buffévakt eller sköta disken.

300 KR / 375 KR

 

Kock/servitör/servitris

Ni har möjlighet att hyra de bästa kockarna och servitörerna/servitriserna till ert bröllop eller större fest. Den här personalkategorin är självgående och har stor vana med att arbeta under press med kvalificerade arbetsuppgifter.

350 KR / 438 KR

 

Hovmästare / kökschef /restaurangchef

Ibland kan det vara nödvändigt med arbetsledning för att allt ska flyta på som ni vill. Beroende på hur stort ert event är kan det ibland vara en absolut nödvändighet.

450 KR / 563 KR

Bröllopsplanering / projektledning

När ni bokar ett första bröllopsmöte är det kostnadsfritt, men ibland kan det finnas behov av ytterligare stöd och planering. När ni bokar oss för bröllopsplanering får ni del av vårt unika kontaktnät.

495 KR / 619 KR