Praktiska tjänster

[one_half]

Vi är ett fullserviceföretag och det innebär att du, när du beställer mat från oss, har möjlighet att välja till ett utbud av tjänster. Med lite framförhållning kan vi ordna det mesta till din fest. Om vi själva inte erbjuder det du efterfrågar, så ordnar vi det genom någon av våra samarbetspartners.

Vi erbjuder hyrgods, kvalificerad personal och mycket mer.  Dessutom kan vi anordna hela events från de första förberedelserna tills de sista gästerna har gått. För större events finns det även möjlighet att hyra en egen projektledare som erfarenhet från liknande uppdrag. Vi kan ordna hyrgods av högsta klass till bra priser. Vi samarbetar med två av de största aktörerna på marknaden i Stockholm och du kan därför vara säker på att få rätt kvalité till rätt pris. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om vårt hyrgods.

Vår personal är mycket kvalificerad och har stor yrkeskunskap inom sitt område. När du beställer din mat från oss kan vi ordna servispersonal, kockar, diskare, restaurangbiträden, projektledare, restaurangchefer och köksmästare.

Är du kanske intresserad av en artist till din fest? Vi kan via vår samarbetspartner förmedla duktiga artister till ditt event eller fest. Vi tillhandahåller tjänsten till dig som även beställer mat via oss. Vi vidarebefodrar era önskamål och därefter får du direktkontakt med artistförmedlaren för aktulla priser.

Våra beställare av mat har möjlighet att få hjälp med att hitta en attraktiv festlokal. Vi har inga egna festlokaler, men däremot goda kontakter som kan hjälpa er.

[/one_half]

[one_half_last]
Tjänster
[/one_half_last]