VARFÖR EKOLOGISKT?

VI ARBETAR TILL STOR DEL MED EKOLOGISKA RÅVAROR

 

 
Ekologiska och närproducerade råvaror ligger oss mycket varmt om hjärtat. Genom att använda oss av ekologiska råvaror säkerställer vi att råvarorna är obesprutade och i övrigt odlade på ett sätt som är bättre för vår omgivning. Det är viktigt för oss att ta ställning och på ett aktivt sätt visa vilka fördelar det finns med råvaror av bättre kvalité.

Vi använder till stor del ekologiska råvaror och om du vill ha en hel meny/buffé som är ekologisk och/eller närproducerad, så ordnar vi gärna det. På grund av att tillgången på råvaror tidvis är begränsad kan vi inte garantera 100% ekologiska råvaror i alla våra menyer. Däremot kan du vara säker på att vi alltid väljer ekologiskt, närproducerat och KRAV-märkt när vi har möjlighet. Det är även önskvärt att ni när ni beställer har något längre framförhållning än vid vanliga beställningar.

Vi har även möjlighet att anordna ekologiska bröllop och andra större fester – från inbjudningskort till blommor, transporter och givetvis den goda maten. För oss är det självklart att ta ställning och lika självklart att kunna erbjuda ett prisvärd sortiment av ekologiska produkter. Vi samarbetar med Ecobride som är ett nätverk av duktiga företagare som arbetar för ökad ekologisk användning.