DET FINSTILTA

KONTAKTA OSS GÄRNA VID EVENTUELLA FRÅGOR

 

Priser

Priser med och utan moms visas på hemsidan. Vid utleveranser av mat är momssatsen 12% och när det gäller personal, hyrgods, lokalhyra och övriga produkter är den 25%. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller feltryck.

Betalning ska ske genom fakturering med 10 dagars betalningsfrist om inte annat har avtalats vid beställningstillfället.

Vid större beställningar som exempelvis bröllop praktiseras förskottsbetalning enligt överenskommen nivå.  Om inte fakturan betalas i tid tar vi ut avgifter för påminnelser och dröjsmålsränta.

Ansvarsfördelning

Deli Stockholm arbetar endast med förmedling av catering till privatpersoner och företag. När vi har kommit överens om en beställning letar vi rätt på ett lämpligt cateringföretag och när ni har godkänt cateringföretaget så fakturerar vi 15% av det uppskattade totalbeloppet som handpenning.

Vi lämnar sedan över beställningen i trygga händer och vid större beställningar som exempelvis bröllop skriver vi alltid ett leverantörskontrakt för att skydda både er och cateringföretaget ni anlitar från eventuella missförstånd.

Efter att vi har lämnat ifrån oss beställningen är det cateringföretaget ni ska kontakta vid eventuella frågor eller ändringar. Vi frånsäger oss även allt ansvar gällande beställningen och dess utförande, då vi endast agerar som en säljpartner till cateringföretaget.

Frakt

Fraktavgift tillkommer vid utkörning av mat, kontakta oss för aktuella priser. Det går givetvis bra att kostnadsfritt hämta maten själva på en av oss anvisad plats och tid. Vid hyra av hyrgods tillkommer alltid frakt tur och retur.

Förpackning

Du väljer själv om du vill att vi levererar maten på engångsmaterial eller på riktigt porslin eller fat. Den enda prisskillnaden är frakten, eftersom ytterligare en tur är nödvändig.  Avräkning sker alltid av uthyrningsföretaget, oavsett om de själva, Deli Stockholm, eller ni själva har transporterat godset. Eventuellt förstörda eller saknade artiklar debiteras alltid med inköpspris och detta sker snarast efter att uthyrningsföretaget eller cateringföretaget har fått vetskap om det. Detta eftersom vi oftast hyr artiklarna från ett externt företag och de debiterar oss omedelbart vid saknat eller förstört gods. Detta gäller även vid eventuella olyckor där vår egen personal har varit inblandade, såvida oaktsamhet ej kan påvisas. Samtliga artiklar ska sköljas av och ställas tillbaka i sina backar samt finnas tillgängliga för avhämtning vid överenskommen tid.

Provsmakning

Vi erbjuder endast provsmakning i samband med beställning av bröllop och vid påskrivet leveranskontrakt.

Personal

Vi rekommenderar att ni vid större tillställningar även hyr personal via oss. Detta för att säkerställa att den höga kvalitén bibehålls under hela tillfället. Minimibeställning hos oss är fem timmar per person. Vid resa utanför närförort räknas tiden från Stockholm C.

Tillägg för obekväm arbetstid samt reseersättning kan tillkomma beroende på beställningens art. Under vissa storhelger debiterar vi en annan timtaxa. Kontakta oss för aktuella priser. Deli Stockholm står för samtliga arbetsgivaravgifter och redovisar skatt och moms. Vi är godkända för f-skatt och vårt organisationsnummer är 750820 – 1915.

Alkohol

Vid servering av alkohol krävs det serveringtillstånd. Kostnaden för tillståndet tillkommer, samt för cateringföretagets personal som enligt svensk alkohollagstiftning måste närvara och vara ansvariga när försäljning av alkoholhaltiga drycker sker. Om ni vill servera alkohol rekommenderar vi starkt att ni är ute i god tid då handläggningstiden kan vara ett par veckor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Övrigt

Det går bra att ändra antalet fram till tre vardagar innan leveransen utan kostnad. Efter det debiteras full kostnad enligt beställningsunderlaget. Vi vill gärna ha din beställning senast tre dagar innan, men givetvis försöker vi hjälpa dig även om du är ute i sista stund.  Avbokning kan ske utan kostnad fram till en vecka innan leveransen. Efter det debiteras fullt pris. Undantag finns för bröllop och andra större fester där följer leveransavtalet som skrivs mellan parterna.