VÅR VERKSAMHET

VI HJÄLPER BÅDE BESTÄLLARE OCH CATERINGFÖRETAG

 

Jag som äger Deli Stockholm heter Christer Bjuhr och jag har arbetat många år i restaurangbranschen i flera olika positioner. Under de senaste fjorton åren har jag arbetat som köksmästare, restaurangchef och tidigare även som kock i flera år. Tillsammans med välutbildade och mycket kunniga medarbetare har vi goda förutsättningar att lyckas med vårt uppdrag – att erbjuda catering utöver det vanliga med riktigt bra personlig service.

Vi började som ett ekologiskt cateringföretag, men idag arbetar vi endast med förmedling av catering och anledningen är enkel. Vi upptäckte att våra beställare upplevde svårigheter i att hitta riktigt bra cateringföretag och samtidigt hade cateringföretag ofta svårt att hinna med att marknadsföra sin verksamhet. Med vår tjänst får beställare hjälp helt kostnadsfritt, samtidigt som rätt cateringföretag får köpa färdiga beställningar.

Vi har funnits sedan hösten 2009 och vi har sedan starten fokuserat på att hålla en jämn och hög kvalitetsnivå. Vi arbetar med ekologisk mat och attraktiva tjänster av högsta klass. Tillsammans med våra kompetenta samarbetspartners kan vi erbjuda helhetslösningar för dig som beställare – lättare kan det inte bli!

Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor om oss.