BESTÄLL VÅR NYÅRSSUPÉ IDAG!

BEGRÄNSAT ANTAL

Nu är det hög tid att beställa vår läckra nyårssupé som var en stor succé förra året. Vi levererar nyårssupén under överenskommen tid innan 17:00 på nyårsafton och med enkla anvisningar värmer ni själva maten till ett perfekt resultat. All mat till nyårssupén levereras i praktiska förpackningar, tillsammans med rekommendationer om hur ni ska gå tillväga.

Förutom våra ordinarie menyer erbjuder vi självklart ett vegetariskt alternativ. Om ni är i behov av mat till barn under tolv år, så erbjuder vi halv portion av de ordinarie menyerna till halva priset. I menypriset ingår frakt inom Stockholm City. Fraktkostnad under 8 personer, till närförort 100 kr. Kontakta oss gärna för mer information om övriga fraktpriser.

 

Samtliga priser är inklusive moms och betalning sker kontant vid leveransen, till privatpersoner, mot kontantnota. Vänligen notera att vi ej har möjlighet att ta betalt med kort. För företag fakturerar vi enligt överenskommelse. Vi behöver din beställning senast den 21 december, men passa gärna på att beställa snarast för antalet är begränsat.

I god tid innan nyår skickar vi anvisningarna gällande maten tillsammans med aktuell summa att betala vid leverans. Detta för att ni i lugn och ro ska kunna läsa igenom dokumentet och samtidigt ha tid att ställa eventuella frågor. Vänligen notera att Deli stockholm är en förmedlingstjänst och att eventuella beställningar kommer utföras av en extern samarbetspartner.

Våra menyer är glutenfria och vi ordnar alternativ för laktosintoleranta. I övrigt kan vi inte garantera att maten är exempelvis nötfri, då vi hanterar de flesta förekommande allergener.

Meny 1

Krämig hummersoppa med kräftstjärtar, paprikakryddade parmesanchips och färsk dill
Helstekt oxfilé med tryffelsky, ugnsrostade färska grönsaker och krämig fransk potatisgratäng, samt fågelbo av färska örter
Crema Catalana

Meny 2

Jordärtskockssoppa med anklevermousse, knaprigt sidfläsk och färska örter
Lättbakad laxfilé med vitvinsås, sötpotatiskaka med palsternacka och västerbottenost, grillade grönsaker med balsamicocrême och fågelbo av färska örter
Jordgubbsdessert med mascarpone

Meny 3

Jordärtskockssoppa med rostad blomkål och färska örter
Ört- och vitlöksrostade rotfrukter med gratinerad getost, honungsvinaigrette samt vårrulle med rostade nötter
Valfri dessert enligt ovan

499 kr inkl. moms