LÄCKRA BUFFÉER

FÖR ALLA SMAKER

Vad är bättre är en buffé av högsta klass, levererad till din dörr?  Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av prisvärda och läckra bufféer i olika prisklasser till din fest, event, bröllop, företagsfest, kick-off, eller till något annat tillfälle där ni är i behov av riktigt bra mat i bufféform. I vårt stora utbud hittar du catering av prisvärda bufféer som passar utmärkt både till vardag och fest. Om du ändå inte skulle hitta det du söker i vårt ordinarie utbud, så skapar vi gärna en lösning som passar dig perfekt. Du är precis lika välkommen att höra av dig till oss om du har en liten eller stor fest, företag eller privat.

En mycket stor del av våra bufféer är ekologiska och närproducerade. Samtliga våra rätter är självklart tillagade från grunden av våra duktiga kockar. Glöm inte bort att vi även kan ordna dryck, personal, hyrgods, festlokaler och mycket mer när du beställer en buffé från oss.

Deli Stockholm erbjuder härliga ekologiska bufféer från  världens alla hörn och i spännande smakkombinationer. Oavsett om du vill beställa en läcker kall buffé, en grillbuffé, en GI-buffé eller något annat ur vårt stora utbud är du lika välkommen. När du beställer en buffé från oss vill vi att ni är minst 20 personer. Om ni är färre rekommenderar vi istället våra portionstallrikar som passar bra för det mindre sällskapet. Tveka inte att kontakta oss idag om du vill veta mer om våra bufféer och vilka tjänster vi erbjuder!

 Catering Buffé