VÅRA BRÖLLOPSPAKET

FLEXIBEL LÖSNING TILL ERT BRÖLLOP

 
Vi är en flexibel och stabil cateringförmedling till ert bröllop. Vi erbjuder prisvärda bröllopspaket med personal, lokaler, plockmat, vickning, dryck, porslin, dukar, blommor, underhållning och mycket mer. Våra praktiska bröllopspaket består vanligen av en välsmakande bröllopsmeny eller bröllopsbuffé i kombination med personal, bröllopstårta, vickning, dryck och tilltugg, men ni väljer själv upplägg.

På grund av att varje bröllop är unikt har vi valt att paketera och prissätta de olika delarna i vårt bröllopspaket först efter att ha träffats. Det vanligaste är att man arbetar med en fast och en rörlig del. Den fasta delen kan vara lokalhyra, blommor och givetvis den goda maten. De rörliga delarna brukar bestå av personal, dryck och annat som är svårt att bedöma på förhand.

Hos oss finns få begränsningar. Vår målsättning är att vara en totalentreprenör när det gäller bröllop och vi skapar i och med ett bröllopspaket en enkel och flexibel lösning där samtliga delar kan utföras av våra duktiga samarbetspartners.

Välkomna att kontakta oss idag för ett gratis första möte om ert bröllop. Efter att vi har träffats skickar vi en offert för er att ta ställning till. Om ni sedan väljer oss väntar en spännande tid av förberedelser och stor förväntan.