BRÖLLOP I STOCKHOLM

CATERING AV HÖGSTA KVALITÉ

 
Catering till bröllop i Stockholm och andra bröllopsrelaterade tjänster är ett av våra viktigaste uppdrag och inget får gå fel. Vi har mycket stor erfarenhet av catering till bröllop och har även nödvändiga kontakter för att kunna erbjuda alla delar som är nödvändiga för en lyckad fest. Ett bröllop hos oss innebär oftast en helhetslösning för er som innefattar mat, festlokal, personal, blommor, bröllopstårta och mycket mer. Valet är dock ert – ni väljer själva vilka delar som ni är intresserade av. Genom att anlita en leverantör av samtliga tjänster säkerställer ni att kvalitén bibehålls under hela dagen. Dessutom får ni garanterat ett bättre pris och än om ni hade köpt alla tjänster separat.

Vilka delar du vill ha hjälp med väljer du givetvis själv och vi erbjuder hjälper dig gärna med catering till det lilla, personliga bröllopet i trädgården, såväl som det stora, exklusiva bröllopet med tillhörande bröllopsfest, kanske i slottsmiljö. Vi arbetar med personlig service och vi träffas gärna ett antal gånger under planeringsstadiet. Vi vill gärna bidra med vår erfarenhet av bröllop för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt.

Efter den första kontakten, där vi undersöker era önskemål och förutsättningar återkommer vi efter ett par dagar med en komplett offert för er att ta ställning till. Detta är givetvis gratis. När ni sedan beslutar er för att anlita oss följer en spännande tid av förberedelser där vi i högsta grad har möjlighet att medverka om ni vill. När det gäller bröllop i Stockholm har vi stor erfarenhet och vi hjälper er gärna med goda råd och praktiska lösningar.

När det gäller menyn räcker det med om den är fastställd cirka en månad innan bröllopet. Det viktigaste i initialskedet är att ni känner förtroende för oss samt att vi är säkra på att kunna leverera det ni önskar och vi lovar. För att ni ska känna er trygga med oss erbjuder vi alltid provsmakning av er meny mot självkostnadspris. Dessutom har ni självklart tillgång till våra referenser från tidigare beställare.

När ni har godkänt cateringleverantören träffas vi tillsammans med leverantören och skriver under ett leverantörskontrakt som visar allt som vi har kommit överens om. Efter det tar cateringleverantören över beställningen och det är deras kontaktperson som hjälper er vid eventuella frågor eller ändringar.

KONTAKTA OSS IDAG!

 Catering bröllop Stockholm