CATERING DU KAN LITA PÅ

VI ANVÄNDER OSS ENDAST AV DE BÄSTA CATERINGFÖRETAGEN

 

Varmt välkomna att inspireras av våra leverantörers populära cateringmenyer. Vi är övertygade om att du kommer hitta vad du söker i vårt stora sortiment till både vardag och fest. Här hittar du goda buffér, festmenyer, bröllopsmenyer, luncher och mycket mer. Vi erbjuder kvalificerad catering till företag och privatpersoner inom Stockholm och våra referenser som förmedlare är mycket goda.

Våra cateringmenyer är nyligen uppdaterade och följer alltid vad säsongen har att erbjuda. Vi är mycket stolta över vår mat och över vår personliga service. Vi kompromissar aldrig kvalitetsmässigt och det syns i våra tidigare beställares betyg. Hög servicenivå och bra kvalité är våra styrmedel och glädjen att laga mat är vår drivkraft.

Om du letar efter en personlig cateringleverantör med stor kunskap om mat har du hittat helt rätt.

Missa inte heller våra tjänster som gör din fest lättare! Vi erbjuder kompetent personal, hyrgods och mycket mer. Hos oss finns få begränsningar och vi försöker att alltid erbjuda flexibla lösningar för våra beställare. Tveka inte att höra av er om ni har frågor om våra menyer!

Välkommen med din beställning!

catering stockholm