Edsbergs Slott

Bröllopsmässa

Stort tack till alla besökare och samarbetspartners på bröllopsmässan i Nacka! Vi ställde ut tillsammans med Ecobride och många andra företag i vår ”gröna bröllop” monter. Gemensamt för oss alla är att vi arbetar med ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta råvaror och produkter. I vår monter bjöds ni på en rimmad och lättbakad laxfilé med äpple, fänkål och rödbeta. Dessutom bjöd vi på en mörk, krämig chokladkaka med vaniljcrême och limemarinerade bär. Vi hoppas att det smakade och att ni väljer att kontakta oss till ert bröllop!

Glöm inte bort att vi erbjuder det mesta till ert bröllop och inte minst genom våra duktiga samarbetspartners på mässan. Vi vill speciellt rekommendera Grow Eco på Sveavägen som arbetar med rättvisemärkta och ekologiska blommor. Duktiga och mycket trevliga tjejer med fantasifulla kreationer som dessutom är bra för både miljön och människorna bakom. Du hittar dem på www.groweco.se.

I vår gröna monter hittade ni även bröllopskläder, skönhetsprodukter och mycket mer till ert ekologiska bröllop.

Catering i Stockholm

Bröllopsmässa i Nacka

Vi kommer den 28-29 januari att ställa ut på Allt om Bröllop´s mässa i Nacka Strand. Vi kommer där att få visa upp vår fina cateringverksamhet genom provsmakningar, scenframträdanden, tävlingar och ett riktigt bra erbjudande som endast är tillgängligt för mässbesökarna.

Vi ställer ut tillsammans med Ecobride som är en organisation och nätverk för företag och andra som är intresserade av ekologiska bröllop. I vår monter kommer det finnas ytterligare elva företag som representerar ekologiska produkter och tjänster.

Varmt välkommen!